Jeugdplan The Counters

Het bestuur van The Counters en Roels Sport hebben besloten om hun krachten te bundelen om samen een jeugdcompetitie op te zetten in de koepel/Zaanstreek. Het gaat hier om jeugd die vanaf het seizoen 2013/14 uitkomen in de B-junioren. De competitie zal worden gecoordineert door de KZZ, waardoor alle wedstrijden in sporthallen in de Zaanstreek gespeeld zullen wordn. ( vanwege de weinige animo van andere verenigingen is de jeugdcompetitie vanaf 2017-2018 niet meer aanwezig.

The Counters heeft al jaren plannen om te gaan starten met jeugd teams.Wij geloven dat er binnen de Zaanstreek en daarbuiten veel talent rond loopt wat het leuk en een uitdaging vindt om te gaan zaalvoetballen.
Het doel van The Counters is om jeugd kennis te laten maken met het zaalvoetbal en de jeugd klaar te stomen voor het zaalvoetballen op een hoger niveau. Binnen de vereniging heeft The Counters talloze mogelijkheden om als senior deel te nemen op zowel prestatief niveau als recreatief niveau binnen de Zaanstreek.
Als vereniging zijn wij op zoek naar jeugd binnen de Zaanstreek die zich hiervoor aan willen melden en dit jaar of volgend jaar uitkomen in de leeftijdscategorie O17.
Voor meer informatie neem contact op met het Countersbestuur of kom eens op vrijdag in sporthal de Koog kijken als onze junioren spelen.

 

Vanaf het seizoen 2017-2018 heeft The Counters voor het eerst in haar bestaan een jeugdteam in de KNVB spelen. Deze jongens komen uit in de O19 klasse en spelen op vrijdag thuis.

20180204 sponsorbalk